Ser mailet konstigt ut? Läs på webben i stället.
Påminnelse - än finns det några platser kvar!
EXPORTDAG OCH TURISMMINGEL 28 APRIL 
Anmälan senast fredag 17 april

Du får bl.a. träffa företrädare för VisitSweden och höra mer om inkommande turism. Båda arrangemangen är kostnadsfria men med begränsat antal platser. Notera att det är separata anmälningar till Exportdagen och till Turismminglet.
EXPORTDAG 28 APRIL KL 10-16 PÅ ELITE STADSHOTELLET I VÄXJÖ
Export? Ja, utländsk turism ger utländsk valuta - en stor exportnäring som dessutom aldrig kan flytta utomlands. Denna dag är för dig som arbetar med utländska gäster, eller vill veta mer. Vi har besök från tre av VistiSwedens utlandskontor - Danmark, Nederländerna och Tyskland. Du får veta mer om vad gästen önskar och hur vi kan marknadsföra oss på bästa sätt på våra prioriterade marknader.
Läs hela programmet
Till programmet
Anmälan Exportdagen
Efteranmälan i mån av plats
Exportenkäten
Vad är viktigt för dig?
Turismmingel på Residenset kl 17-20.30  den 28 april
Länsstyrelsen, Almi Företagspartner och Destination Småland bjuder in till en trevlig kväll på Residenset. Vi får bl.a. lyssna till Cecilia Hed Malmström. Hon var den första kvinnan på Sydpolen och nu berättar hon om upplevelseturism. Vi korar  årets Turistentreprenör, minglar och äter en god buffé. Registrering och kaffe med ostkaka från 16.30.

Läs Inbjudan från Landshövding Kristina Alsér
Program och anmälan
Besök också vår branschwebb

www.destinationsmaland.se
Svara på exportenkäten!
Vi vill gärna veta vilka marknader som är viktigast för dig och vilken marknadsföring du tycker fungerar bra. På så vis lär vi på Destination Småland  oss mer om verkligheten där ute och vi kan jobba ännu bättre tillsammans.
OBS! Du kan naturligtvis svara på enkäten även om du inte kan delta den 28 april. 
Om du inte vill ha fler nyhetsbrev avprenumerera här.