En förbättrad kundservice ökar intäkterna - Are you SERVICE READY?

Ökad konkurrens, mer krävande kunder och prispress gör att de flesta organisationer med kundkontakter behöver bli vassare och finslipa sitt kundbemötande för att öka kundlojaliteten. 

Det kostar i snitt 7 gånger mer att skaffa en ny kund i jämförelse med att behålla en existerande kund. Hur kan det då komma sig att 44% av företagen har ett större fokus på att skaffa nya kunder jämfört med 18% som fokuserar på att behålla sina existerande kunder?

Välkommen på AchieveGlobals kostnadsfria inspirationsföreläsning som riktar sig till företag och organisationer som vill öka kundlojaliteten. Under 2 timmar delar vi med oss av våra insikter och tips inom kundnöjdhet. Låt oss inspirera dig, sug i dig lite matnyttig kunskap och framförallt se kundbemötande som en möjlighet att äga kundupplevelsen och öka försäljning. Läs mer >>
93 % av kunderna vägrar att göra affärer med ett företag igen efter tre eller färre dåliga upplevelser.

1/3 (33%) av kunderna vill hellre bli väl behandlade än att få sitt ärende snabbt hanterat.
 


Mer än 1/3 (37%) av kunderna har skrivit negativa kommentarer online om sin negativa kundupplevelse.

Kompetensutveckling för nya och erfarna medarbetare

RING och prata med KAJ eller CALLE 08-440 90 30 som hjälper dig att ta fram en lösning som passar dig och din organisations utbildningsbehov.


VI ERBJUDER 
Prisbelönta och forskningsbaserade utbildningar med certifierade handledare. Modeller för informell inlärning och on the job learning.‚Äč Sambesök för att kartlägga utvecklingsområden. KOMPETENSAKUTEN
PSS Säljträning, 6-7 decmeber. Läs mer 
Effektiv säljcoaching 6-7 december. Läs mer
Professionell B2B Säljare. NYHET start 17 januari 2017. Läs mer

DU VÄLJER
ANPASSAD UTBILDNING eller ÖPPEN UTBILDNING

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1985, det betyder att vi vet vad som fungerar och vilka utmaningar som finns för att etablera en stark affärskultur. Läs mer

BOKA FÖRELÄSARE TILL VINTERKONFERENSEN
Inspirationsföreläsning till er kick off, ert ledningsgruppsmöte eller en injektion som komplement till era interna utbildningar. Erfarna föreläsare.
Att leda effektiva möten
Enligt flera svenska studier upplever många organisationer att de har för många och för ineffektiva möten som inte leder till resultat.
  • Under workshopen låter vi dig ta del av konkreta verktyg och strukturer som gör att er organisation kan facilitatera och genomföra mer effektiva och givande möten där alla får säga sitt utan att ni tappar kontrollen över mötet.

KONTAKTA MIG
SUPERSÄLJAREN LASSE
Supersäljaren Lasse äger kundupplevelsen och kundrelationen. Lasse finns i de flesta organisationer, hen är en säljare som ständigt överträffar målen, får hem de fina affärerna, och är den som kunderna verkligen älskar.
  • Under föreläsningen tittar vi på vad du kan göra för att verkställa de fem roller som AchieveGlobals studier visat att de mest framgångsrika säljarna infriar.  

KONTAKTA MIG

Utan spaning,
ingen aning!
AchieveGlobals nyhetsbrev ger dig den senaste informationen om bransch- och kundspecifika trender, världsomfattande affärsbeteenden och nödvändiga yrkesfärdigheter i en föränderlig affärsvärld.

Kaj Hattenhauer,
Forskningsansvarig AchieveGlobal Nordic