Glad sommar önskar AchieveGlobal, en del av MHI Global 
13 MÅSTEN för att lyckas som säljchef
Säljchefen har ett tufft jobb och ska med sitt säljteam skapa resultat, om och om igen! Varje säljteam är speciellt och inte det andra likt, men det finns några kritiska komponenter som leder till framgångsrik försäljning.
 
Luta dig tillbaka i solstolen och läs om våra 13 måsten för att lyckas som säljchef. När hösten kommer, var redo att använd våra tips, det gör att ditt säljteam kommer att vinna fler affärer.

Kontakta mig!
Hur ser PROGNOSEN ut?
Tittar du ut genom fönstret och funderar över hur väl prognosen stämmer överens med verkligheten. För att minimera överraskningar behövs ansvar och noggrannhet. Se också till att det finns tillgång till och möjlighet att använda resurser och verktyg på bästa sätt.

Läs vår kortfattade översikt den ger tips på vad säljchefen behöver göra för att prognosen ska bli mer exakt och mindre väderkänslig.

Kontakta mig!
Maximera din investering
Checklista för att köpa utbildning 


Är innehållet i kursen förankrat, relevant och trovärdigt? Är det baserat på ett större underlag, en forskning eller undersökning.

Ger dokumentationen tillgång till användbara modeller och verktyg? Be att få ta del av dokumentationen, granska kritiskt struktur, processer och innehåll.

Finns metodik och pedagogik som leder till önskad beteendeförändring? Be om exempel på hur metodiken är upplagd. Hur många praktiska moment och övningar ingår och hur används de olika inlärningsmetoderna.

Sker uppföljning av vad deltagarna lärt sig och hur sker uppföljningen? Finns verktyg för coaching och övningar för kontinuerlig vidareutveckling.

Fundera över vilken engagemangsnivå era chefer och ledare kan tänka sig att ta?
Ett högt engagemang kommer att bidra ett förbättrat resultat och en långsiktig beteendeförändring.

KONTAKTA MIG, jag vill veta mer om AchieveGlobals väl etablerade processer för att skapa engagemang före träning, motivation under träning och vidareutveckling efter träning.


Ansvarar du för att planera höstens kompetensutveckling

RING och prata med KAJ eller CALLE 08-440 90 30 som hjälper dig att ta fram en lösning som passar ditt utbildningsbehov.


DU VÄLJER!
Utbildning, workshop, inspiration eller föreläsning. 

VI ERBJUDER! 
Prisbelönta och forskningsbaserade utbildningar med certifierade handledare.
​Säljteknik | Service Excellence | Ledarskap.

Inspirationsföreläsning till er kick off, ert ledningsgruppsmöte eller en injektion som komplement till era interna utbildningar. Erfarna föreläsare. Läs mer om våra inspirat​ionsföreläsningar.

ANPASSAD UTBILDNING eller ÖPPEN UTBILDNING för att: I Sverige har vi varit verksamma sedan 1985, det betyder att vi vet vad som fungerar och vilka utmaningar som finns för att etablera en stark affärskultur. Läs mer

Utan spaning,
ingen aning!
AchieveGlobals nyhetsbrev ger dig den senaste informationen om bransch- och kundspecifika trender, världsomfattande affärsbeteenden och nödvändiga yrkesfärdigheter i en föränderlig affärsvärld.

Kaj Hattenhauer,
Forskningsansvarig AchieveGlobal Nordic